Ærlighet skaper trygghet

I forbindelse med salg av bolig er det en rekke forpliktelser du har som selger av egen bolig. Men frykt ikke, EGENMEGLER hjelper deg på veien. Alt kvalitetssikres, og annonsen på finn.no skal vise din bolig/leilighet på den mest riktige måten. Ærlighet skaper trygghet - dette setter en kjøper pris på. Kontrakt og oppgjør gjøres etter salget - men det er en fordel å få tilsendt noen dokumenter tidlig, slik at oppgjøres tar kortest mulig tid. EGENMEGLER bistår og videreformidler din henvendelse til vårt oppgjørskontor og samarbeidspartnere.

EGENMEGLER vil kunne få din bolig på nett svært raskt. Det vi trenger er bilder av boligen, sammen med teksten som du selv må forfatte.

Informasjonsplikten

I forbindelse med salg av bolig er det mange fallgruver. Viktigst av alt er informasjonsplikten du har som selger, og det materialet som må innhentes fra offentlige etater.
Videre skal man være oppmerksom på opplysninger som kjøper har krav på å få vite etter eiendomsmeglerloven Se særlig § 6-7. 
Dessuten bør du skaffe til veie en takst på din bolig og ikke minst la en fagperson som eksempelvis AdvokatOppgjør As ta seg av kontrakt og selve oppgjøret.
EGEN MEGLER samarbeider med oppgjørsmegler. Vi anbefaler at du tar kontakt her før du setter i gang. Her vil du også ha mulighet til å få tegnet eierskifteforsikring dersom du ønsker det


Bli Kunde